Нобелов лауреат: Хората не трябва да бъдат използвани като опитни мишки

проф. Люк Монтание, Кредит: бТВ
проф. Люк Монтание, Кредит: бТВ
“Случващото се днес е игра на вещици. Нито възрастните, нито децата трябва да бъдат използвани като опитни мишки, тъй като е неетично и не може да се допусне да има починали в резултат на ваксина.” Думите са на френския вирусолог и нобелов лауреат проф. Люк Монтание по повод кампанията за ваксинация срещу ковид с препарата на Pfeizer, която тече в страните от ЕС. (През 2008 д-р Монтание спечели престижната награда, с откритието си на вируса на ХИВ).
Д-р Монтание е притеснен, тъй като не е известно – какво ще се случи и при бъдещите поколения в резултат на тази ваксина. Запитан дали ваксинирането е единственото решение за кризата, той отговаря, че не е и че съществуват успешно прилагани лечения, като Цитромицин и Хидроксихлорокин, които не са скъпи. На въпроса “Кой стои зад тази криза?”, д-р Монтание казва, че става въпрос за изключително влиятелни хора, които са финансово подплатени, между които е Бил Гейтс. Водещият на предаването го пита дали не се страхува, че изказвайки подобно мнение може да се намери в психиатрична клиника, както се е случило с професор Fourtillan , който е дръзнал да изрази мнението си за кризата. Д-р Монтание отговаря, че се надява, никога да не се върнем към времената на Сталин, когато неудобните са затваряни в психиатрични клиники и добави, че той просто държи да говори истината.
Припомняме, че през пролетта, професорът обяви, че коронавирусът е създаден в лаборатория в Ухан. Той и негови колеги са изследвали произхода на вируса безплатно. Според Монтание, COVID-19 е създаден изкуствено като смесица между коронавирус и вируса на ХИВ. Той не обвинява Пекин, а предполага, че китайците са се опитвали да създадат ваксина срещу ХИВ и са ипуснали вируса.

(207)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*