СЗО най-накрая изплю камъчето, че PCR тестът е безсмислен

СЗО публикува меморандум, който поставя под съмнение ковид пандемията. Според статия на сайта на организацията от 13 януари, положителният PSR(писиар) тест не трябва да служи за диагностициране на инфекция от Sars-Cov-2.


“Когато резултатите от теста не съответстват на клиничната картина, трябва да се вземе нова проба и да се тества отново, като се използва същата или различна NAT технология.”

Иначе казано: ако имате положителен писиар и липса на симптоми или обратното – наличие на симптоми и отрицателен тест – повторете изследването. И най-вече: всеки положителен писиар тест е потенциално фалшиво положителен. В документа, публикуван от СЗО повечето писиар анализи са посочени като помощно, а не основно средство за диагностика, поради което доставчиците на здравни услуги трябва да вземат предвид всеки резултат в комбинация с времето, когато е взета пробата, типа на пробата, спецификата на анализа, клиничните наблюдения, историята на пациентите, потвърдения статус на всички контакти и епидемиологичната информация. Обърнете внимание, че там пише „помощно средство за диагностика“, а НЕ „диагностичен тест“. Накратко – на внимателен бюрократичен език, СЗО по същество признава, че писиар тестовете не са диагностично средство и не може  да се разчита само на тях, за поставяне на диагноза “ковид”. Подобно предупреждение е отправено и от д-р Кари Мълис, изобретателят на PCR теста.

Това трябва да бъде признато от европейските и световните здравни власти и правителства. PCR тестът на практика е ЦЯЛАТА основа на разказа за ковид. Без него, имаше здрави хора и такива с нормални грипоподобни симптоми. Всеки „случай“, за който сте прочели, е благодарение PCR теста. Редица лекари, сред които у нас инфекционистът доц. Атанас Мангъров, лабораторният лекар от Русе д-р Георги Тодоров,  твърдят от самото начало, че писиар тестът е научно безсмислен. И сега, постепенно, СЗО също го признава.

И ако писиар тестът е безсмислен, нека запитаме – какво е „пандемията“, базирана на този тест? Лъжа, вградена в умишлената злоупотреба с технология, неподходяща за целта.

Но ако доскоро слушахме “увеличават се случаите на ковид”, сега мантрата е свързана с ваксините. “Ваксинирайте се, на всяка цена”, твърдят в един глас политици и политкоректни медии. Да не забравяме, че част от ваксините (на този етап на Biontech/Pfeiszer, Moderna и една от ваксините на Sanоfi, която още не е одобрена) са базирани на нова технология и при нормални условия – ако не беше раздухана истерията блгодарение на неточния инструмен (писиар тестът) – не биха получили разрешение за употреба.

(124)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*