К-19 е биологично оръжие, сочи доклад на Конгреса

Сградата на американския конгрес
К-19 е създаден в лабораторията в Ухан чрез генно инженерство, сочи Доклад на републиканците в американския Конгрес. Вирусът е изпуснат през септември и разнесен по света чрез Военните олимпийски игри, които през 2019 се провеждат в Ухан. Обвиняват се видни, световно известни американски биолози, медици, вирусолози, че са разпространявали невярна и дори фалшива информация за произхода на К-19 (от пазара в града), вкл. в най-авторитетното научно издание в тази област – The Lancet. В доклада се поставя и друг въпрос – защо не е осъществен контрол върху американски държавни и частни организации (фондации и университети) при финансиране на научни разработки.
В случая Китай е разработвал биологично оръжие за масово унищожение с финансиране по линия на американски фондации и университети. Припомняме, че част от конспиративните теории за произхода на К-19 свързваха Бил Геийтс с лабораторията в Ухан.  Остава отворен въпросът – това така ли е? И кой точно е спонсорът на лабораторията в Ухан, защото както знаем – който плаща, поръчва музиката. От друга страна, Гейтс и фондацията му имат дялове в Pfeizer и Moredna, две от компаниите производителки на антиковид ваксини… Да не забравяме и че самият Бил Гейтс не веднъж е предупреждавал света, че има опасност от сериозна пандемия. Случайност или – не? Възможно ли е разследването на републиканците, което се води от близо година, да е причина за развода на семейство Гейтс?  Най-вероятно вирусът е изпуснат случайно. Ако беше нарочно нямаше да е в Ухан, където е лабораторията.
Докладът на републиканците по всяка вероятност не е плод на борбата между демократи (глобалисти, приятели на Китай) и републиканци (антиглобалисти), а един вид опит за подготовка на общественото мнение, че справянето с вируса няма да е лесно.

(48)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*